De gerechten op ons kerstmenu serveren wij op Kerstavond, Eerste Kerstdag & Tweede Kerstdag.
Inloop vanaf 17:00 uur.
Reserveren voor het kerstdiner is noodzakelijk en kan via: 0519 - 721 721 of info@hetboozewijf.nl
Op 25 en 26 december is het restaurant overdag gesloten. Het is enkel mogelijk om een reservering te maken vanaf 17:00 uur voor het kerstdiner.
Zoete aardappel, pompoenblokjes, crème fraîche, bosui
Zalm, mousse van garnaal, crème fraîche, bieslook, limoenmayonaise, pesto
Gele biet, gedroogde vijg, mix van appeltjes, honing
Mals rundvlees, truffelmayonaise, rucola, oude kaas, pijnboompitten
Zalmfilet, asperges, hollandaise saus, stamppotje van rucola en zongedroogde tomaten
Parelcouscous, mais, kidneybonen, rode ui, mozzarella
Parelhoen, paddenstoel, bosui, veenbessensaus, stamppotje van rucola en zongedroogde tomaten
Biefstuk van de grill, seizoensgroente, pepersaus, stamppotje van rucola en zongedroogde tomaten
Keuze uit: kroket, frikandel, kipnuggets, kaassouflé met appelmoes, mayonaise en salade
Pitabrood met tomatensaus, kaas, salami en rucola
3 pancakes met stroop, poedersuiker en rood fruit
Cheesecake van oreokoekjes, slagroom
Vanille-ijs, chocoladeschotsen, chocoladesaus, slagroom
Oreo cheesecake, vanille-ijs, chocoladeschotesen, stoofpeertje, slagroom
Vanille-ijs met smarties, aardbeiensaus en slagroom
Ontwerp & realisatie door: Joël Basta
Restaurant Het Booze Wijf B.V. - All rights reserved