Dinerkaart
Voorgerechten
Mals rundvlees met rucola, truffelmayonaise, oude kaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaat.
Dun gesneden rode biet met tomaat, olijf, rucola, geroosterde amandel en granaatappelpitjes. Afgewerkt met verse munt en een frisse zeste van citroen.
Gegrilde garnalen gemarineerd in knoflook en chili. Geserveerd met geroosterd brood.
Tartaar van biefstuk, op smaak gebracht met sjalotten, kappertjes, augurk, verse kruiden en Dijonmosterd.
Soepen
Verse tomatensoep van gepofte tomaten.
Geserveerd met knapperig, rustiek stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.
Wisselend aanbod van verse soep van het seizoen.
Geserveerd met knapperig, rustiek stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.
Warm brood
Knapperig rustiek stokbroodje warm uit de oven, gevuld met kruidenboter, pesto, Parmaham en geraspte kaas.
Knapperig stokbrood geserveerd met huisgemaakte kruidenboter.
Knapperig stokbrood geserveerd met huisgemaakte kruidenboter & tapenade, aioli en pesto.
Salades
Salade van dun gesneden rundercarpaccio met cherrytomaat, pijnboompitten, Parmezaanse kaas afgetopt met truffelmayonaise.
Geserveerd met knapperig, rustiek stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.
Salade van warme geitenkaas en warme Serranoham met cherrytomaat, komkommer, rode paprika en rode ui, op een bedje van gemengde sla. Afgemaakt met een balsamico dressing.
(Op verzoek ook vegetarisch te bestellen.)
Geserveerd met knapperig, rustiek stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.
Pasta
In knoflook bereide smaakvolle pasta met veel verse kruiden, Spaanse pepers en Parmezaanse kaas.
In knoflook bereide smaakvolle pasta met veel verse kruiden, Spaanse pepers, Parmezaanse kaas en vers gebakken spek.
Romige pasta met scampi en sugar snaps in een kokos- limoensaus. Bereid met knoflook, verse kruiden en citroengras.
Heerlijke pasta met diverse zeevruchten in huisgemaakte tomatensaus.
Heerlijke pasta met diverse zeevruchten in huisgemaakte tomatensaus.
Bovenstaande pasta's zijn ook allemaal in een grote(re) variant te bestellen.
Pannenkoeken
Hartige pannenkoek met een rijke topping van spek, gesmolten kaas en gebakken ui.
Hartige pannenkoek met een rijke topping van spek en gesmolten kaas.
Hartige pannenkoek rijk belegd met spek.
Zoete naturel pannenkoek. Lekker met poedersuiker en stroop.
Zoete pannenkoek met rozijnen. Lekker met poedersuiker en stroop.
Maak je zoete pannenkoek helemaal af met extra slagroom en een bolletje ijs!
Vlees
Elke periode een verrassing van onze chef! Vraag de bediening gerust naar het gerecht van dit moment.
Aberdeen Angus kogelbiefstuk van de grill met huisgemaakte romige pepersaus. Geserveerd op een bedje van verse, warme groenten.
Enkele of dubbele runderburger op een burger bun met bacon, cheddarkaas, sla, frisse relish, tomaat, komkommer, gebakken ui, gebakken ei en hamburgersaus. Geserveerd met friet. Standaard medium gegaard.
Gebakken kipfilet in een krokant jasje, geserveerd met huisgemaakte champignonroomsaus. Aangevuld met een compote van rode bosbessen, romige spinazie en rode kool met appel.
Malse, gekruide kipsaté van de grill, overgoten met
huisgemaakte pindasaus. Geserveerd met kroepoek en zoetzure atjar.
Vis
Iedere dag hebben onze koks de lekkerste gerechten voor u bedacht met vis speciaal voor ons restaurant geselecteerd van diverse viskotters. Vraag uw gastheer of gastvrouw gerust naar de vangst van vandaag! Geserveerd met warme groentes.
Vegetarisch
n de oven gegaarde portobello gevuld met zachte geitenkaas, verse spinazie, knoflook en verse kruiden. Geserveerd met een frisse salade.
Krokant gebakken schnitzel van aubergine met verse kruiden en Parmezaanse kaas. Geserveerd met romige spinazie en een frisse salade.
Twee krokante vegetarische cordon bleus op een bedje van warme groentes, afgetopt met rode cress. Geserveerd met zoete aardappelfriet.
Lekker voor erbij
Krokante frietjes overgoten met romige truffelmayonaise en Parmezaanse kaas.
Portie krokant gebakken frietjes.
Krokante frietjes van zoete aardappel.
Romige gratin van dungesneden aardappel afgewerkt met gesmolten kaas.
Goudbruin gebakken krieltjes.
Wisselende samenstelling van warme, verse groentes.
Zacht gestoofde rode kool met stukjes appel.
Bladspinazie bereid in roomsaus.
Een frisse mix met dressing.
Voor de kids
Kleine runderburger met tomaat, komkommer, sla, cheddarkaas en hamburgersaus op een zacht burgerbroodje. Geserveerd met frietjes.
Frietjes met appelmoes, mayonaise en een beetje salade. Kies je favoriete snack: kroket, frikandel, kipnuggets óf kaassoufflé.
Steenovengebakken pizza met tomatensaus, gesmolten kaas en salami.
Steenovengebakken pizza met tomatensaus gesmolten kaas en ham.