Roomijs gepaneerd in een jasje van cornflakes. In z'n geheel vervolgens gefrituurd voor die karakteristieke krokante bite. Geserveerd met honing en chocoladesaus.
Drie bolletjes vanilleroomijs. Afgewerkt met slagroom, chocoladesaus, chocolade schotsen en nootjes.
Een bolletje vanilleroomijs, een bolletje chocolade-ijs en een bolletje pistache-ijs geserveerd met fruitmix, slagroom, nootjes en karamelsaus.
Chocolade moelleux met een verwarmd hart van Belgische chocolade. Afgewerkt met chocoladesaus, nootjes en slagroom.
Geserveerd met een bolletje vanilleroomijs.
Panna Cotta ring op een bedje van aardbeien coulis. Afgewerkt met verse aardbeien, vijgen en slagroom. Geserveerd met een bolletje vanilleroomijs.
Eén bolletje vanilleroomijs geserveerd met slagroom en aardbeiensaus.
Ontwerp & realisatie door: Joël Basta
Restaurant Het Booze Wijf B.V. - All rights reserved